Derde Editie.

Vrijdag, zaterdag, zondag

 13-14-15 september '24 

Kunst om te Koesteren (Kot-K) is een totaalgebeuren. Gedurende het weekend van 13-14-15 september wordt een grote kunsttentoonstelling georganiseerd in en om Kasteel Cortewalle te Beveren-Waas. In open lucht worden beeldhouwwerken tentoongesteld en in het Kasteel hangen schilderijen en kleinere sculpturen. 40 professionele Belgische kunstenaars tonen hun meest expressieve werken. Alle kunst is te koop, ten bate van onze goede doelen.

De expositie is vrijdag open van 14u tot 20u, zaterdag van 13u tot 20u en zondag van 11u30 tot 18u.

Het geheel wordt omkaderd door een openluchtbar waar champagne en heerlijke versnaperingen kunnen genoten worden.

Bovendien kan op de dagen van de tentoonstelling een lekker menu verkregen worden, op 'Table d' Amis', in het Koetshuis. En we organiseren rondritten voor old timer wagens en cabrio's op 14 en 15  september. Deze rally's duren tot in de namiddag. Je bezoekt de mooiste plekjes van het Waasland en er is een leuke wedstrijd aan gekoppeld. Nadien mag je je wagen opstellen op de kunsttentoonstelling, je wordt verwend met een glaasje champagne en kan nog even genieten van de expositie, in afwachting van de prijsuitreiking.

Voor Table d'Amis en de Waaslandrally's dien je op voorhand in te schrijven via www.kotk.be.


Inleidend woord van de burgemeester en erelid van rotary Beveren-Waas, Marc Van de Vijver

Onze kunstenaars

​Klik hier​

Overzicht van de deelnemende kunstenaars


Kunst om te Koesteren

​Tickets​

Bezoek ons het weekend van 13-15 September 

 Table d'Amis

Ontspannen en lekker tafelen in het centrum van een groots kunstevenement.

De gedekte tafels in het Koetshuis van Kasteel Cortewalle nodigen uit om met uw familie of vrienden te genieten van verfijnde gerechtjes en heerlijke wijn.

Neem uw aperitief in de Kruidentuin tussen de beeldende kunst, kijk nog wat rond en laat u nadien verwennen door onze meester-kok.

Table d'Amis is steeds een groot succes, snel inschrijven is de boodschap, want plaatsen zijn beperkt!

Reserveer

Old-timer autorally

 We organiseren ook een rondrit voor old timer wagens en cabrio's op 14 en 15 september. Deze rally duurt tot in de namiddag. Je bezoekt de mooiste plekjes van het Waasland en er is een leuke wedstrijd aan gekoppeld. Nadien mag je je wagen opstellen op de kunsttentoonstelling, je wordt verwend met een glaasje champagne en kan nog even genieten van de expositie, in afwachting van de prijsuitreiking.

Reserveer